lördag 12 juni 2010

Godmorgon världen!

Hann se när Alices klass och Tåwes klass sprang ut igår. Grattis till er! Efter att dom hade kommit ut gick vi runt och snackade lite och väntade på att dom skulle upp på sina flak. När Tåwes klass hade farit satte jag och Bea oss ner i gräset och filosoferade (alias fes, skrattade och plockade gräs) i kanske en timma, tills vi upptäckte att det skulle ta bra mer tid än det tills Tåwe kom tillbaka. Så vi mötte upp Beas mamma vid Stadshuset och for hem till Tåwe istället.

Tåwe och hennes pappa kom ett tag senare och då blev vi bjudna på en jefligt smärrig smörgåstårta. Vi satt och socialiserade ett tag innan hela kalaset hade dragit hem, då blev jag och Bea bjudna på gomiddag och sedan började det droppa in lite människor. Vi satt ute på hennes baksida, först jag, Bea, Tåwe och Besa. Snackade, drack lite och hade det nice. Jag fick i mig ett glas vin, men jag rökte ingenting! Efter ett tag kom det ännu mer människor, och när dom skulle ta bussen till Skurholmen drog jag och Bea hem till mig.

Har ingen aning om när jag somnade. Vet bara att vi kollade på halva Dans Paris och La Chansons d'Amour innan vi skulle sova. Vaknade i alla fall 06:15 - ville dö. Men vi kom upp i alla fall. Vi försökte få i oss lite amerikansk Mountain Dew (läskedryck), men det kändes som att dricka rent sockervadd. Typiskt amerikaner. Men jag blev i alla fall lite mer pigg utav det, så jag antar att det funkade som det skulle... Den drycken blev dock borttagen ur Icas Sortiment eftersom den innehåller ett ej godkänt E-ämne. What the fuck? Det var extra pris på dom på Ica på Hertsön.

Vi ska dra till ica om 20 minuter och sedan bär det av till Skellefteå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar